آماده‌باش امنیتی پس از ارسال پیام ربایش یک هواپیمای عازم سرزمین اشغالی

رسانه‌های صهیونیستی از ارسال پیام ربایش هواپیمای مسافری از مبدأ لهستان به مقصد سرزمین اشغالی و اعلام آماده‌باش در پی آن، خبر دادند.

به گزارش مشرق، رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند پس از آنکه خلبان یک هواپیمای مسافربری که از ورشو عازم تل‌آویو بود، پیامی مبنی بر ربایش هواپیما ارسال کرد، هواپیماهای جنگی برای اسکورت این هواپیما فراخوانده شدند اما پس از آن مشخص شد که این پیام اشتباهی ارسال شده است.

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که پرواز شماره LO۱۵۵ خطوط هوایی لهستان متعلق به شرکت هواپیمایی بلغاری الکترا پس از آنکه خلبان کد هواپیماربایی( Squawk ۷۵۰۰) ) را در مسیر سرزمین اشغالی فعال کرد، آماده‌باش امنیتی اعلام شد اما خلبان سپس آن را لغو کرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که این هواپیما از ورشو به سمت قبرس تغییر مسیر داد و خلبان از طریق کنترل ترافیک هوایی گزارش داد که حادثه پیش آمده به دلیل نقض فنی بوده است.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که در پی قطع ارتباط با این هواپیما، دو هواپیمای جنگی برای رهگیری آن بر فراز دریای مدیترانه به پرواز درآمدند.

ارتش این رژیم همچنین از برقراری تماس مجدد با این هواپیما خبر داد و مدعی شد که حادثه پیش آمده بدون هیچ نشانه‌ای از حادثه امنیتی یا هواپیماربایی به پایان رسید.

رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که به دلیل وقوع این حادثه، به هواپیمای مذکور اجازه فرود در سرزمین اشغالی داده نشد و به مبدأ بازگشت و احتمالا در بلغارستان فرود آمده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 5
  • IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۹
    2 0
    هرکی هر جوری که بتونه تکلیف شرعی دارد که به اسرائیل ضربه بزند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس